به همت موسسه دانش، آموزش و توانمندی دورههای آموزشی، مهارتی و تخصصی تأسیسات حرارتی و برودتی شامل لولهکشی گاز خانگی و تجاری، نصب و راهاندازی کولرهای گازی یکپارچه و اسپلیت و مولتیپنل، نصب و راهاندازی پکیج و شوفاژ دیواری و آموزشهای خیاطی برای بانوان در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان مطابق با استانداردهای بینالمللی راهاندازی شده است.
به گزارش روابط عمومی خیریه دات؛ آقای حسن طائی مدیراجرایی خیریه دات با تشریح فعالیتهای آموزشی این موسسه نیکوکاری گفت: موسسه دات به منظور افزایش توانمندیهای مهارتی جوانان، طرح مهارت و سلامت را از سال گذشته در استان سیستان و بلوچستان در دست اجرا دارد و در حال حاضر تجهیز و راهاندازی ۴ کارگاه آموزشی و برگزاری دورههای مختلف مهارتآموزی با حضور اساتید کشوری برای جوانان جویای کار از جمله اقداماتی است که با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زهک آغاز کردهایم.
مدیر اجرایی خیریه دات افزود: برای تجهیز و راهاندازی کارگاههای لولهکشی گاز خانگی و تجاری، اسپلیت، پکیجهای دیواری و آموزشهای خیاطی برای بانوان محمولهای به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان شامل تجهیزات و مواد مصرفی به مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان زهک توسط گروه اجرایی موسسه دات به سرپرستی آقای شاهدوست در شهریور ۱۴۰۱ تحویل داده شده است تا در روند برگزاری این دورههای آموزشی امکانات لازم برای آموزش فراهم باشد.
طائی افزود: در این دوره که به مدت ۱۰۰ ساعت و حداقل در سه هفته کاری در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان زهک برگزار میشود؛ تعداد ۶۰ نفر از جوانان جویای کار، مهارتهای لازم را برای شغلهای لولهکشی گاز خانگی و تجاری، نصب و راهاندازی کولرهای گازی و نصب و راهاندازی پکیج و صنایع پوشاک و خیاطی به دست خواهند آورد. همچنین از مهندس سعید سلمانی مربی و مدرس برتر کشور در رشتههای مهارتی جهت بهروز رسانی دانش مربیان و ناظر بر کیفیت آموزشی تا پایان دورهها بهرهمند میشویم.
مدیر اجرایی موسسه خیریه دانش آموزش و توانمندی با موفق دانست طرح سلامت و مهارت خیریه دات در استان سیستان و بلوچستان افزود: طرح ارتقا سلامت و مهارت موسسه دات برای ایجاد تحول مستمر، ایجاد امنیت و توسعه در استان سیستان و بلوچستان، پایدارترین راه ارتقای سطح آگاهی، تحصیلات، بهداشت و مهارت و اشتغال پذیری و ایجاد کسبوکارهای مبتنی بر نیاز بازار و امکانات بومی است. این طرح سعی دارد با همکاری دستگاههای ذیربط وضعیت فرهنگ سلامت و بهداشت، آموزش و مهارت را در حد بودجه و امکانات تخصیص دادهشده در این استان ارتقا دهد.
لازم به ذکر است در حال حاضر با اجرای این طرح در استان سیستان و بلوچستان خانههای بهداشت و درمانگاههای ۵ شهرستان دلگان، مهرستان، سرباز، قصرقند و فنوج به لوازم بهداشتی، درمانی، اداری و حمل و نقل تجهیز شدهاند و بالغ بر چهل مجموعه از تجهیزات و ابزارآلات برای هنرستانها و دبیرستانهای کار و دانش تحویل اداره کل آموزشوپرورش استان شده است.
مدیر اجرایی دات: آموزش 60 نفر از جوانان جویای کار در سیستان بلوچستان
15
بهمن