اخبار

طرح ارتقا سلامت و مهارت در سیستان و بلوچستان اجرا شد

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه دانش، آموزش و توانمندی، دکتر حسن طائی مدیر اجرایی موسسه گفت: طرح ارتقا سلامت و مهارت برای ایجاد تحول مستمر، ایجاد امنیت و توسعه در سیستان و بلوچستان، پایدارترین راه ارتقای سطح آگاهی، تحصیلات، بهداشت و مهارت و اشتغال پذیری و ایجاد کسب ‌وکارهای مبتنی بر امکانات بومی است. طرح ارتقا سلامت و مهارت خیریه دات سعی دارد با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط وضعیت فرهنگ سلامت و بهداشت، آموزش و مهارت را در حد بودجه و امکانات تخصیص داده‌شده در این استان ارتقا دهد.

وی افزود: آنچه امروزه در نظریات توسعه مطرح می‌شود این است که توانمندسازي نوين مي‌بايست برپایِ گزينه‌هاي آموزشي و مهارت‌آموزي، فرهنگ سلامت و بهداشت و مراقبت‌هاي شخصي، سالم‌سازي و زيبا‌سازي محیط‌زیست، ايجاد اعتمادبه‌نفس و بازسازي مجدد روابط انساني بر اساس دوستي، بسندگي و همزيستي مسالمت‌آميز با یکدیگر بنا گردد. این توانمندسازی محلی و توسعه روستایی با کار و تلاش توأم با خردورزی جمعی یا به ‌عبارت ‌دیگر نوعی یادگیری کار جمعی برای حل مسائل محلی قابل حصول است. به‌طور خلاصه، تمام تلاش ما باید این باشد که پس از این نوع فعالیت‌ها، خودجوشی و خودباوری در جوامع محلی و روستایی به وجود آید.
دکتر طایی در پایان گفت: موسسه خیریه «دات» با همکاری موسسه خیریه نیک گامان جمشید و دستگاه‌های اجرایی مانند دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و اداره کل آموزش‌وپرورش استان در چارچوب بودجه تخصیص‌یافته طرح ارتقا سلامت و مهارت موسسه خیریه دات در استان سیستان بلوچستان در دو بخش تجهیز خانه‌های بهداشت و تجهیز هنرستان‌ها و دبیرستان‌های کاردانش دخترانه و پسرانه اجرا کرده است.
در طرح خیریه دات تاکنون خانه‌های بهداشت و درمانگاه‌های 5 شهرستان‌ دلگان، مهرستان، سرباز، قصرقند و فنوج در استان سیستان و بلوچستان به لوازم بهداشتی، درمانی، اداری و حمل‌ونقل تجهیز شده‌اند. همچنین بالغ‌بر چهل مجموعه از تجهیزات و ابزارآلات برای هنرستان‌ها و دبیرستان‌های کار و دانش استان ارسال‌شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *