موسسه خیریه دانش آموزش و توانمندی (دات) با هدف ارائه تجهیزات برای مراکز آموزشی و مهارتهای حداقلی برای ورود به بازار کار جوانان استان سیستان و بلوچستان هنرستانها و دبیرستانهای کار و دانش دخترانه و پسرانه را ابزارآلات آموزش مجهز کرد.
به گزارش روابط عمومی خیریه دات، دکتر حسن طائی مدیر پروژه با اعلام اینکه تاکنون چهل مجموعه از تجهیزات و ابزارآلات برای هنرستانها و دبیرستانهای کار و دانش استان ارسالشده است افزود: بدیهی است که برای نیل به این هدف ارتقا سطح توانمندی مربیان و استادکاران هنرستانها و دبیرستانها از اهمیت خاصی برخوردار است.
دکتر حسن طائی مدیر پروژه افزود: لیست تجهیزات ارسالی برای دبیرستانهای کاردانش و هنرستانهای فنی و حرفهایی شامل، چکش 500 گرمی، چکش 1000، آچارفرانسه 21 اینچ، کمان اره، سوهان گرد 12، سوهان تخت، فازمتر ، پیچگوشتی (معمولی) 7 عددی، تیغ موکت، اتو لوله سبز، انبر قفلی 10 اینچ، آچار دو دسته 1.5 اینچ، آلن چاقویی ششگوش، آلن چاقویی ستارهای، انبردستی حرفهای 7، دمباریک حرفهای 8 اینچ، سیمچین حرفهای 6 اینچ، پیچگوشتی (ضربه خور) 7 عددی، متر 5 متری، کاتر سربی، جعبهابزار فلزی 50 (سهطبقه)، آچار کیفی سر تخت 12 عددی، دریل 8513، مینی فرز 1112، اینورتر w160، بتن کن 1341، جعبه مته کوبالت ، مینی ساب 115×6، سنگ برش 115×1 است.
وی افزود: بر اساس دادهها و اطلاعات موجود 174 دبیرستان کاردانش و هنرستان فنی و حرفهای در مناطق شهری و روستایی استان وجود دارد که 112 واحد پسرانه و 62 واحد مخصوص دخترانه است و 36 رشته در دبیرستانهای کاردانش و هنرستانها آموزش داده میشود و رشتههای واحدهای آموزشی مطابق با نیازهای بازار کار منطقهای مشخص میشوند و تجهیز هنرستانها و دبیرستانهای کار و دانش در راستای توانمندسازی و اشتغال پذیری دانش آموزان و بهمنظور کسب مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار است.
مدیر طرح سلامت و مهارت خیریه دات آقای دکتر طائی افزود: اصولاً مهارت یعنی دانستن و توانستن؛ مهارت توانایی انجام کاری مشخص است، اما افراد با این توانایی زاده نمیشود. این توانایی با آموزش و تلاش زیاد به دست میآید. مهارتها، توانائیهایی هستند که میتوان آنها را فراگرفت. شاید حتی بعضیاوقات چندین سال طول بکشد تا فرد بتواند توانایی خاصی را بهصورت کامل و تأثیرگذار به دست آورد. منتهی کسب توانایی برای انجام کارها و فعالیتهای خاص در وجود ما بهصورت ذاتی وجود ندارند و باید با آموزش و بهصورت اکتسابی آنها را به دست آورد. در کسب مهارت تنها آموزش کافی نیست، تمرین و تکرار و تجربه بعد از کسب آن از اهمیت بالایی برخوردار است. یادگیری مهارتهای مختلف در زندگی شخصی، تحصیلی و شغلی به افراد کمک فراوانی کرده و راههای موفقیت را برای او هموار میسازند.
دکتر طایی در پایان گفت: موسسه خیریه دانش، آموزش و توانمندی «دات» با همکاری موسسه خیریه نیک گامان جمشید و دستگاههای اجرایی مانند دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و اداره کل آموزشوپرورش استان در چارچوب بودجه تخصیصیافته طرح ارتقا سلامت و مهارت موسسه خیریه دات در استان سیستان بلوچستان در دو بخش تجهیز خانههای بهداشت و تجهیز هنرستانها و دبیرستانهای کاردانش دخترانه و پسرانه اجرا کرده است.
هنرستانها و دبیرستانهای کار و دانش سیستان و بلوچستان توسط خیریه دات تجهیز شدند
10
اردیبهشت